W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

In verband met het Corona-virus hebben we de werkwijze in de praktijk aangepast, zolang de beperkende maatregelen van de overheid gelden.

Onze beroepsgroep hoort bij de zogenaamde cruciale beroepen, dus in principe mogen wij cliënten blijven zien met inachtneming van de voorschriften.

Maar soms is dat lastig, want hoe bewaar je die anderhalve meter afstand met (jonge) kinderen. Een ander punt is dat ouders in deze situatie belast zijn met extra taken waardoor het soms niet realiseerbaar is om het kind naar therapie te brengen. Telefonische ondersteuning of een video chat is in zo’n geval een optie. Het gaat dan vooral om het onderhouden van contact, want ‘beeldende therapie online’ werkt met een kind niet echt.

Daarom wordt per cliënt gekeken of het nodig is om de therapiesessies in deze weken voort te zetten. De therapeut blijft met de ouders in verbinding over het welbevinden van de kinderen en geeft zo nodig begeleiding en tips. Het is en blijft maatwerk.

Vanzelfsprekend houden wij de richtlijnen van het RIVM in de gaten en daarnaast zijn er extra hygiëne maatregelen genomen.

Tot slot: Change is constant. Ook dit gaat weer voorbij…