W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

In mijn werkwijze heb ik aansluiting gezocht bij Kamille Rijksen van ‘Het reizende koffertje’ in Harlingen die al bijna 20 jaar in het vak zit.

Zij werkt met een team waarin vaktherapeuten beeldend en drama en een psychomotorisch therapeut vertegenwoordigd zijn. We inspireren elkaar als het gaat om vaktherapie met kinderen en beleven veel voldoening aan onze samenwerking.

Afgelopen zomer hebben we gezamenlijk een nieuwe brochure voor basisscholen uitgebracht.

In de brochure ‘Vaktherapie binnen het basisonderwijs’ worden missie en werkwijze van ‘Rond de levenslijn’ en ‘Het reizende koffertje’ uiteengezet. Om enkele kernwoorden te noemen: systeemgericht werken, proactief denken, transparantie. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie en verantwoorde verslaglegging.

De brochure is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in vaktherapie, voor leerkrachten, intern begeleiders, ouders en hulpverleners. Het is een praktisch opgezet document met veel praktijkvoorbeelden die de kerntekst onderstrepen.

We zijn er trots op dat we u deze brochure kunnen aanbieden en hopen dat deze ertoe zal bijdragen dat vaktherapie voor meer kinderen in Friesland toegankelijk wordt.

Als u € 8,75 (inclusief portokosten) overmaakt op rekeningnummer 39 03 15 613 ten name van H. van der Weg en met vermelding van ‘brochure vaktherapie’ wordt deze u binnen enkele dagen toegezonden.

Laat een reactie achter