W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De zomervakantie zorgt voor een natuurlijke break wat betreft kindertherapie.

Wij zijn van mening dat alle kinderen in de zomerperiode even helemaal vrij mogen zijn. Om zich te laven aan frisgroene bomen tegen strakblauwe luchten, bontgekleurde bermen, de oneindige zee en het strand…

De laatste weken van het schooljaar kenmerken zich door een vrolijke drukte. Tegen de achtergrond van dorpsfeest, avondvierdaagse en voetbalkamp spelen zich ook nog allerlei andere processen af die we graag goed willen afsluiten voor de vakantie. Soms levert dat vermoeidheid en spanning op, maar de prettige opwinding overheerst. En rondom de werkplaats is dat niet anders.

In de afgelopen weken zijn er heel wat therapie processen naar tevredenheid afgerond. Er is veel afscheid genomen, soms met tranen maar meestal met een stralende lach. Het geeft wederzijdse voldoening als ouders en kind zelf de volgende stap kunnen zetten!

Natuurlijk zijn er cliëntjes die nog midden in hun proces zitten als de vakantie aanbreekt. Zij pakken na de zomer gewoon de draad weer op. In september gaan eveneens de nieuw aangemelde kinderen van start.

Alleen in uitzonderlijke gevallen starten we in juni/juli een proces op: als er sprake is van een crisissituatie en een kind dringend hulp nodig heeft. Maar in principe zijn er gedurende de zomervakantie geen kindertherapieën.

Therapie voor volwassenen wordt om de individuele vakanties heen gepland. Die processen kennen een minder lange zomerstop. Daarnaast is er nog genoeg ander werk te doen: onderhoud aan gereedschap en praktijkruimte, materialen aanvullen, verslaglegging, registratiepunten invoeren, studeren… zaken waar we door het jaar heen vaak niet aan toe komen.

Mocht je ons nodig hebben, neem dan gerust contact op. We zijn bereikbaar, al is het wel in de vertraagde modus.

Wij wensen iedereen een zonovergoten vakantie toe. Laat je opladen door de natuur en voel je daarna weer van harte welkom!

Lisa, Lida, Hillie

 

ik zie de zee.

de zee ziet mij

dag zee

hoe gaat het?                                                               

ik eb, zegt de zee

wat heb je?, zeg ik

ik heb eb.

doet dat zeer?

nee, zegt de zee

een zee heeft geen zeer.

 

Frank Eerhart