W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Hou je van kleur, van creatief bezig zijn, van doen en ontdekken?

Wil je jezelf wel eens van een andere kant ervaren?

Zoek je een pauze moment te midden van de onophoudelijke stroom van activiteiten?

 

Welkom in de workshops Process Art!

 

Onder professionele begeleiding word je ingeleid in de basis principes van de kunsten en hoe die vorm krijgen in culturele tradities wereldwijd. De eenvoudige, laagdrempelige werkvormen en technieken die we gebruiken zullen je verrassen. In de lichte, sfeervolle werkplaats van Rond de Levenslijn zijn ook voor jou de mogelijkheden eindeloos.

Elke beweging, elke handeling is een uitdrukking van wat er van binnen leeft.

Process Art legt het accent op het proces, op hoe een werk tot stand komt, en minder op het eindresultaat. Vanuit je eigen innerlijk weten geef je betekenis aan elke volgende stap. Precies zoals het op dit moment is, en dat is altijd goed. Met aandacht voor wat er binnen in jou leeft, krijgt jouw unieke proces de ruimte.

Het effect: Je krijgt weer verbinding met je innerlijk kompas waardoor je keuzes kunt maken die aansluiten bij jouw eigenheid. Je ervaart uiteindelijk meer grip, meer balans in je leven. Je valt opnieuw samen met wie jij bent…

Uitgangspunten:

  • Respectvol luisteren naar jezelf en naar elkaar
  • Zonder oordeel, het is goed zoals het is
  • Voor alle leeftijden, vrouwen en mannen
  • Groepjes van minimaal 3, maximaal 6 personen

Data:

Dinsdagmiddag 21 februari, 7, 14 en 28 maart, 11 en 18 april. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur.

Woensdagochtend 11, 25 januari; 8, 22 februari; 8, 22 maart. Tijd: 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie: Werkplaats Rond de Levenslijn, De Opslach 30, Ryptsjerk.

Praktisch: Kosten € 30,- voor een eenmalige workshop, € 150,- voor een serie van zes. Een factuur ontvang je per email. Ook bij incidentele deelname graag van tevoren aanmelden. Neem je eigen A3 formaat schetsboek mee.

 

Aanvullende informatie

  • Heb je belangstelling voor deze workshops maar kun je niet op de aangegeven dag of data?
  • Weet je niet zeker of dit iets voor jou is en wil je eerst een keer meedoen om te proberen?
  • Lijkt het je leuk om met jouw (vriendinnen-, zussen-) groepje een of meerdere keren rond een bepaald thema te werken? Of met vrienden, broers, partners?

Wat je vraag of aarzeling ook is, schroom niet en bel of mail mij voor overleg. Samen kunnen we zoeken naar passende mogelijkheden.

  • Tip voor de feestdagen: geef een workshop Process Art cadeau aan iemand anders. Stuur een mail naar ronddelevenslijn@hetnet.nl en we maken het in orde.
  • Individuele begeleiding (volwassenen en/of kinderen) is eveneens mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven. Voor meer informatie, kijk op deze pagina.