W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

In de hele maand september kun je bij mij terecht voor een individuele kennismaking met Focusing. Dat kan zowel online als fysiek. Maak een afspraak door een mailtje te sturen of te bellen. Samen bepalen we vervolgens het tijdstip en hoe we de sessie gaan inrichten.

Misschien heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek, misschien wil je kennis maken met mij persoonlijk of ben je benieuwd wat mijn gecombineerde aanpak voor jou kan betekenen… de invalshoeken zijn legio. Laat je op een vrijblijvende manier inspireren!

Rond de Levenslijn biedt beeldende therapie en contextuele begeleiding in combinatie met Focusing.

Focusing is veel meer dan wat we in het gewone taalgebruik bedoelen met het richten van de aandacht. Focusing is een specifieke en wetenschappelijk onderbouwde methodiek, die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens en gedachten. Het is een manier om ‘scherp te stellen’ hoe een bepaalde situatie of thema in je lichaam aanvoelt. Focusing helpt je om – heel concreet en praktisch ‑ stap voor stap op een respectvolle manier het contact met je gevoelens aan te gaan.

September Focusing Maand is een jaarlijkse campagne die ‘Focusing’ onder de aandacht brengt van een breder publiek. Focusing Professionals organiseren op verschillende locaties in Nederland korte introductie activiteiten. Kijk voor andere Focusing evenementen in Nederland op www.stichtingfocusing.nl