W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

In de week van 7 tot 11 oktober deden wij mee aan de week van de opvoeding. Het thema van dit jaar sloot naadloos aan bij de essentie van beeldende therapie.  In een praktische workshop konden ouders / leerkrachten / opvoeders aan den lijve ervaren wat ‘spelend leren’ bij Rond de Levenslijn inhoudt.

Workshop Spelend-wijs

Het jonge kind maakt gebruik van alle zintuigen om de mogelijkheden van zijn omgeving te leren kennen en zich er een plaats in te verwerven. Ervaren, beleven en ontdekken zijn belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Een kind wordt spelend wijs…

Spelend wijs worden is de basis voor creativiteit, een vaardigheid die nodig is om te voldoen aan de veranderende eisen van de omgeving als het kind ouder wordt. ‘Spelend leren’ gaat dan ook vooraf aan het latere ‘schoolse leren,’ maar blijft een waardevolle bron door alle ontwikkelingsfasen heen.

Ervaar zelf hoe je (weer) in contact met je eigen creativiteit kunt komen. Ontdek hoe je de creativiteit van kinderen kunt stimuleren!

Plaats:                 Werkplaats Rond de Levenslijn, De Opslach 30, 9256 HE Ryptsjerk

Datum / tijd:     9 oktober: 9.00 – 11.00 uur  en  19.30 – 21.30 uur

Voor wie:            Ouders /opvoeders /professionals die met kinderen werken