W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ontdek je talenten en diepste verlangens door jouw persoonlijke Levensboom te tekenen. De boomtekening laat je op een nieuwe manier naar jezelf kijken.

In deze workshop verken je eerst je eigen binnenwereld. Dat doen we door een ‘reis’ te maken langs de verschillende lagen van het lichaam. Je voelt waar het resoneert, wat er binnen in jou ligt om gehoord te worden… Je stemt als het ware af op je eigen wijsheid. Van daaruit wordt de verbinding gelegd met de Levensboom als universeel symbool voor de groei en ontwikkeling die een mens doormaakt. Zo krijgt jouw Levensboom vorm, op een ontspannen en eenvoudige manier. Precies goed, zoals die is.

De workshops ademen dezelfde sfeer als de workshops ProcessArt!

Data: vrijdag 17 maart, 10.00 – 12.00 uur; donderdag 13 april, 10.00 – 12.00 uur.

Kosten: € 30,- per ochtend, inclusief materialen, koffie / thee. Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Stuur een email naar: ronddelevenslijn@hetnet.nl, of maak gebruik van het contactformulier van de website. Minimaal aantal deelnemers: 3, maximaal aantal deelnemers: 5.