W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Regelmatig komt bij Rond de Levenslijn de vraag binnen naar therapie voor volwassenen. Ooit was ik daar wel mee gestart, maar door de aanwas van kindertherapie was aandacht voor volwassenen naar de achtergrond geraakt… En ook hiervoor geldt: wat je aandacht geeft, dat groeit! Nu opnieuw geïntroduceerd: therapie bij Rond de Levenslijn voor alle leeftijden. Kijk op de pagina met het aanbod voor volwassenen of neem contact op om hulpvraag en aanbod af te stemmen.

Vaak blijkt dat ook de ouders van kinderen in therapie behoefte hebben aan begeleiding. Soms betreft het vragen rond de opvoeding in specifieke gezinssituaties, soms heeft het therapieproces van het kind een dermate grote impact op het gezinssysteem dat het betrekken van ouders in het traject wenselijk is. Tussen deze uitersten liggen nog vele andere vormen van hulp. Zowel individuele begeleiding als therapie met het hele gezin is optioneel.

Laat een reactie achter