W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kindgericht werken is maatwerk en vraagt professionaliteit. De werkplaats, gevestigd in de grootste kamer op de eerste verdieping werd te klein. Elk therapieproces vraagt immers specifieke materialen die samen met de werkstukken natuurlijk ook opgeslagen moeten worden.

Dezelfde aannemer die ook het huis heeft ontworpen en gebouwd wordt ingeschakeld om een tekening te maken voor een aanbouw op de berging. Als die een paar weken later klaar is zijn wij helemaal enthousiast. Het wordt een uniek staaltje houtbouw, helemaal volgens het duurzaamheidsprincipe (EBB, Ecologische Biologische Bouw) dat ook al voor het woonhuis gold. Een therapieruimte met een eigen ingang, bereikbaar vanuit het woongedeelte. De droom van iedere therapeut.

Halverwege mei 2012 begint de klus en twee maanden later is het resultaat: een nieuwe werkplaats, helemaal ingericht in de sfeer van Rond de Levenslijn. Een warme ruimte, licht en geborgen, voor ongestoord werkplezier.