W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Opleiding

In 2008 ben ik afgestudeerd aan Stenden Hogeschool Leeuwarden als beeldend therapeut (Creatieve Therapie Beeldend). Om goed toegerust te zijn op de situatie in het onderwijs volgde ik aansluitend een aantal modules van de Master SEN (Special Educational Needs) aan Stenden Hogeschool i.s.m. Windesheim Zwolle.

Van zorgprofessionals wordt doorlopende bijscholing gevraagd om de kwaliteit te waarborgen. Ik ben gecertificeerd Focusing Oriented Therapist & KinderFocusCoach (TIFI, New York) en als zodanig ingeschreven bij The International Focusing Institute, New York (TIFI) en bij Stichting Focusing Nederland. Daarnaast ben ik methodisch onderlegd in Emerging Body Language (EBL), Affectregulerende Vaktherapie (ArVT), Contextuele Therapie en Archetypische Psychologie.

Beroepscodes

Als beeldend therapeut (vaktherapeut) onderschrijf ik de beroepscode van de Federatie van Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en de richtlijnen voor de vrijgevestigde praktijk zoals die zijn opgesteld door de Commissie Zelfstandig Gevestigd Vaktherapeuten (ZGVT) van de FVB. Beroepscodes en richtlijnen zijn opgesteld om de kwaliteit voor de client te waarborgen. Een belangrijk onderdeel is de  wettelijke geheimhoudingsplicht: het beroepsgeheim van de vaktherapeut.

Klachtenregeling

Indien je naar je eigen oordeel onzorgvuldig of verkeerd bent behandeld/begeleid, is de eerste stap om daarover in gesprek te gaan met mij als behandelend therapeut, liefst zo snel mogelijk. Samen kunnen we dan bespreken waar je tegen aan loopt en wat de klacht inhoudt. Hiervoor kun je telefonisch of via mail met mij contact opnemen. Ik zal binnen 48 uur reageren om een afspraak te maken.

Als het niet lukt de problemen op te lossen kun je een klacht indienen. Neem daarvoor contact op met onze onafhankelijke contactpersoon klachtbehandeling, de heer J. L. Bakker, telefoon: 06 1192 1923. Hij kan je verder op weg helpen.