W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Pagina in transitie

Opleiding

Als praktijkhouder ben ik gekwalificeerd beeldend therapeut, afgestudeerd aan Stenden Hogeschool Leeuwarden 2008 (Creatieve Therapie Beeldend). Om goed toegerust te zijn op de situatie in het onderwijs volgde ik een aantal modules van de Master SEN (Special Educational Needs) aan Stenden Hogeschool i.s.m. Windesheim Zwolle. Daarnaast ben ik gecertificeerd KinderFocusCoach (TIFI, New York), methodisch onderlegd in Emerging Body Language (EBL), Affectregulerende Vaktherapie (ArVT) en Contextuele Therapie.

In maart 2022 rond ik mijn opleiding als als Certified Focusing Professional af en ben ik als als zodanig ingeschreven bij The International Focusing Institute, New York (TIFI) en lid van Stichting Focusing Nederland.

Beroepscodes

Als beeldend therapeut (vaktherapeut) onderschrijf ik de beroepscode van de Federatie van Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en de richtlijnen voor de vrijgevestigde praktijk zoals die zijn opgesteld door de Commissie Zelfstandig Gevestigd Vaktherapeuten (ZGVT) van de FVB. Beroepscodes en richtlijnen zijn opgesteld om de kwaliteit voor de client te waarborgen. Een belangrijk onderdeel is de  wettelijke geheimhoudingsplicht: het beroepsgeheim van de vaktherapeut.

Klachtenregeling

Sinds 1 januari 2022 maak ik niet meer gebruik van een officiële klachtenfunctionaris/klachtenregeling. Als u niet tevreden bent over de behandeling nodig ik u uit om zo snel mogelijk met mij te bespreken waar u tegen aan loopt en wat uw klacht inhoudt. Hiervoor kunt u telefonisch of via e-mail een afspraak maken. Als u na dit gesprek onverhoopt een klacht wilt indienen bij een algemene instantie, dan dient u dit zelf te bekostigen.