W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Heb jij het gevoel dat je vastzit, dat het niet stroomt in jou… Dat je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt?

Uit chaos kan iets nieuws ontstaan. Vertraging kan helpen een ander perspectief te ontwikkelen.

Wellicht is de aanpak van Rond de Levenslijn iets voor jou.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat bij je past.

Levensenergie

Door te onderzoeken waar bij jou van binnen een bepaald gevoel of ervaring resoneert kom je in contact met de energie banen zoals die in en rond het lichaam circuleren. Daar, langs onze wervelkolom, ligt onzichtbaar maar wel voelbaar, een fijnzinnig systeem van energie cirkels gerangschikt (vanuit de oosterse wijsheid bekend als chakra’s).

Deze energie cirkels ontwikkelen zich in gelijke tred met de psychologische ontwikkelingsfasen van baby tot volwassene. Elke volgende laag ontstaat uit en rust tegelijk op de voorgaande. Zo ondersteunen ze ons psychische systeem zoals de fysieke wervelkolom het fysieke lichaam ondersteunt.

Alle energie cirkels corresponderen met een afzonderlijk deel van je lichaam. Eigenlijk liggen ze in omhulsels van subtiele energie rondom het lichaam, waar fysieke en psychische energieën elkaar kunnen doordringen. Zo wordt ons levenssysteem op unieke wijze gereguleerd en gevoed, dag en nacht door.

In mijn benadering maak ik graag gebruik van dit universele systeem. Door aandachtig te luisteren naar wat er zich van binnen afspeelt ontdek je hoe de energie centra verbonden zijn met jouw specifieke gevoelens en ervaringen. Ergens, lang geleden zijn we het besef kwijt geraakt, maar ieder van ons heeft een aangeboren gevoeligheid voor de frequenties van deze energie centra.

Werken met je energetische systeem in combinatie met Focusing en beeldende therapie geeft een multidimensionaal beeld van jezelf en alles wat zich in je leven manifesteert. Je leert opnieuw af te stemmen op je eigen wijsheid waardoor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest gestimuleerd wordt. Deze unieke werkwijze brengt je bij een dieper verstaan van wie jij bent en wat jij nodig hebt om tot bloei te komen.

‘Libben triuwt himsels oan ‘t ljocht…’

Eugene Gendlin