W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Als kind al was ik gefascineerd door vragen als: Waarom ben ik ik en jij jij? Hoe kan het dat ik hier geboren werd en niet daar? Waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe?

Nog steeds intrigeren en verwonderen mij de vragen naar hoe het leven in elkaar zit. Wat maakt dat de een zich door ontwikkelt en een ander voelt zich geblokkeerd? Wat doet het met mensen als ze geconfronteerd worden met tegenslag, met ziekte, pijn, met eindigheid?

In wezen zijn het vragen naar de zin en betekenis van de weg die wij afleggen binnen het grotere geheel. Niet dat er pasklare antwoorden en oplossingen zijn. We blijven tastend onderweg, samen zoekend naar hoe het leven zich wil ontvouwen. Dit is de bron waaruit mijn werkwijze ontspringt. Deze interesse vormt de blauwdruk en de motivatie voor mijn manier van werken.

Soms heeft iemand een handreiking nodig, een steuntje in de rug om een opening te vinden. Ons taalgebruik zegt het al, dat gaat via het lichaam. Je kunt er niet omheen, je kunt er alleen maar doorheen.

‘Leven is geboren worden. Niet één keer, maar telkens weer…’

Omdat ieder organisme in zichzelf de wijsheid draagt waar het naar toe moet ben ik er van overtuigd dat de bewuste weg van de innerlijke ontwikkeling de enige is die je vooruit helpt. Een proces dat aandacht en respect vraagt. De combinatie met kunstzinnige activiteiten maakt elke persoonlijke zoektocht tot een onvergetelijke reis.

Het ervaringsgerichte karakter van het beeldend werken is mij op het lijf geschreven. Alleen door te doen kom je op het spoor wat er binnen in jou leeft en wat tot uitdrukking wil komen, niet door het denken daarover. Want wat werkelijk gehoord en gezien wil worden vind je in andere lagen van je bewustzijn. Mijn jarenlange ervaring in de experiëntiële therapie zet ik in om je te begeleiden in jouw unieke proces.