W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Rond de Levenslijn biedt begeleiding, behandeling en training aan kinderen, jongeren en volwassenen die emotioneel of gedragsmatig vastlopen. Het aanbod heeft een kortdurend en oplossingsgericht karakter.

Beeldende therapie is een therapievorm waarbij de nadruk ligt op doen in plaats van praten. Het is een ervaringsgericht aanbod. Werken met beeldende middelen zoals teken- en schildertechnieken, en ruimtelijke materialen als klei, gips, wol, hout en steen, maakt onbewuste behoeften, gevoelens en weerstanden zichtbaar en hanteerbaar.

Beeldend werken biedt mogelijkheden om op een actieve, betrokken manier een veranderingsproces in gang te zetten. Het effect: een verbetering van het algemeen functioneren en een toename van zelfvertrouwen.

Wij van Rond de Levenslijn zijn eclectisch en multimethodisch toegerust. Dat wil zeggen dat we het hulpaanbod afstemmen op wat er voor deze persoon op dit moment nodig is.