W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Als kind al was ik gefascineerd door de vragen die het leven oproepen. Waarom ben ik ik en jij jij? Waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe? Wat wil het zeggen dat ik hier geboren werd en niet daar?

Nog steeds intrigeren en verwonderen mij de vragen van het leven. Wat maakt dat de een zich door ontwikkelt en een ander voelt zich geblokkeerd? Wat doet het met mensen als ze geconfronteerd worden met tegenslag, met ziekte, pijn, met eindigheid? Het zijn vragen naar oorsprong, bestemming, zin… Naar de weg die we afleggen binnen het geheel. Niet dat er pasklare antwoorden zijn. Het is meer een zoeken, een aftasten van wat of hoe leven zou kunnen zijn.

Deze interesse vormt de blauwdruk voor mijn manier van werken. En het zegt iets over hoe ik de ander tegemoet treed: met aandacht en respect voor wat er zich van binnen afspeelt. Omdat ik er van overtuigd ben dat ieder organisme in zichzelf de wijsheid draagt waar het naar toe moet.

Het ervaringsgerichte karakter van de beeldende therapie is mij op het lijf geschreven. De combinatie met Focusing Oriented Therapy maakt mijn aanbod compleet. Hiermee kan ik me richten op wat de hele mens beweegt.

‘The essence of working with another person is to be present as a living being…’

Eugene Gendlin