W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Hillie van der Weg, eigenaar van Rond de Levenslijn, is beeldend therapeut, KinderFocusCoach en contextueel ouderbegeleider.

Wat doet het met mensen als ze geconfronteerd worden met tegenslag, met ziekte, pijn, met eindigheid?

Wat maakt dat de een zich door ontwikkelt en een ander voelt zich geblokkeerd?

Als kind was ik al gefascineerd door de vraag hoe mensen met het leven omgaan. Het heeft mijn loopbaan gekleurd. Nog steeds intrigeren en verwonderen mij de vragen van het leven. Vragen naar je oorsprong, naar je bestemming… Vragen naar de weg die jij aflegt binnen het geheel… Niet dat er pasklare antwoorden zijn. Het is meer een zoeken, een aftasten van wat of hoe leven zou kunnen zijn.

Misschien vormt deze interesse de blauwdruk voor mijn manier van werken. In ieder geval zegt het iets over hoe ik de ander tegemoet treed: met aandacht en respect voor wat er zich van binnen afspeelt. Omdat ik er van overtuigd ben dat ieder organisme in zichzelf de wijsheid draagt waar het naar toe moet.

Het ervaringsgerichte karakter van de beeldende therapie is mij op het lijf geschreven. De combinatie met Focusing Oriented Therapy maakt mijn aanbod compleet. Hiermee kan ik me richten op wat de hele mens beweegt.

‘The essence of working with another person is to be present as a living being…’

Eugene Gendlin