W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De zomervakantie zorgt voor een natuurlijke break wat kindertherapie betreft. In deze periode even geen verplichte dingen; geen school, dus ook geen therapie tussen 10 juli en 22 augustus.

Wij zijn van mening dat alle kinderen zich in de zomer helemaal vrij mogen voelen. Om zo veel mogelijk buiten te zijn en ruimte te ervaren. De zomer geeft nu eenmaal andere groei- en leer mogelijkheden dan de winter. We wensen alle kinderen van harte een onbezorgde periode toe.

In de laatste weken voor de vakantie worden er heel wat therapie processen afgerond. Het zijn weken van afscheid nemen. Soms met tranen, meestal met een stralende lach. Wat een voldoening geeft het als ouders en kind zelf de volgende stap kunnen zetten…

Natuurlijk zijn er kinderen die nog midden in hun proces zitten als de vakantie aanbreekt. Zij pakken na de zomer gewoon de draad weer op. In september gaan ook de nieuw aangemelde kinderen van start. Therapie voor volwassenen wordt om de individuele vakanties heen gepland. Zij hebben dus een minder lange zomerstop.

Bij hoge uitzondering starten we in juni/juli een proces op: als er sprake is van een crisissituatie en een kind dringend hulp nodig heeft.

De ruimte in de zomertijd geeft ons ook de mogelijkheid om aandacht te besteden aan praktische dingen zoals onderhoud van gereedschap, materialen aanvullen en praktijk schoonmaken. Daarnaast wacht er altijd verslaglegging, registratie bijwerken, studeren…┬á Al die zaken waar we door het jaar heen niet aan toe komen.

Mocht je ons nodig hebben, neem dan gerust contact op. We zijn bereikbaar, al is het in een iets vertraagde modus.

Wij wensen iedereen een zonovergoten vakantie toe. Laat je opladen door de natuur en voel je daarna weer van harte welkom!