Aanbevelingen

Het is fijn en bijzonder om samen met Hillie de reis naar binnen te maken, op zoek naar meer ‘zijn’. Ik ben een gevoelsmens, maar mijn gedachten en ratio zijn erg sterk, waardoor ik me vaak niet ‘bij mezelf’ voel. Door de focusing sessies ga ik van het hoofd naar het hart, naar het voelen van wat er gezien, gehoord en geheeld wil worden. Hierdoor begrijp ik mezelf steeds beter. Ik ervaar meer licht en ruimte, mijn energie gaat stromen. Ik ben onderweg en mijn ‘zijn’ komt dichterbij. Elke sessie is een station op mijn reis. Niet doordenderen maar tijd maken voor verbinding met mijn gevoel en mijn hele zelf. Zo waardevol!


Ingrid

Ik meldde mij bij Hillie, ontredderd en overspoeld door de zorgen en ingewikkeldheden van het leven. Haar fijnzinnige, gevoelige benadering was precies wat ik nodig had. Met empathie en geduld, steeds afgestemd op mijn gemoedstoestand kwam er een helend proces op gang. Hillie hielp mij ordenen en grip krijgen, door ook te voelen in plaats van alleen maar te denken. Ze leerde mij om dóór de angst te gaan in plaats van er omheen. Ik voel me daardoor meer gegrond en geworteld. Het gebruik van verschillende materialen werkte inzicht gevend. Door de veelzijdige therapie sessies heb ik geleerd te luisteren naar ziel en lichaam.


Katy

De workshops ProcessArt! zijn een aanrader. Ik heb twee series gevolgd en het smaakt naar meer. Je wordt geraakt in een andere laag en dat werkt door. In de creatieve uitdagingen bijvoorbeeld kwamen bijzonder sprekende beelden over mezelf naar voren. Ik ben op een nieuwe manier naar mezelf gaan kijken. De energie die daardoor vrijkomt geeft heel veel plezier en voldoening. Hillie zet methodes in die ik nergens anders heb ervaren. Dus ik stel voor dat je Hillie en haar aanpak leert kennen.


Victor

 

 

 

‘All life breaths together’ is een zin die Hillie goed past. Alles is met elkaar verbonden in het grote universum waarin wij leven. In de contacten die Hillie aangaat met cliënten verbindt zij zich met jou en met het universum. Voor haar vertaalt zich dat in beelden en symbolen. Zo helpt ze je om dingen die nog onontdekt zijn in jezelf meer helder te krijgen. Je merkt dat ze een brede ondergrond heeft. Het is fijn om een sessie met Hillie te doen: een warm, liefdevol, levendig contact om weer verder te kunnen op je levenspad.

Claudine

De workshops ProcessArt! waren voor mij een soort oplaadpunt, tot in het diepst van mijn vezels. Een ochtend tot rust komen in de hectiek van alledag. Je innerlijke stem weer horen na een mooie meditatie, begeleid door de prettige stem van Hillie. En daarna scheppend aan de slag, je handen het werk laten doen. Je laten verrassen door de creatieve werkvorm. Naarmate de workshops vorderden, ontstond er een vertrouwensband met de andere deelnemers. Mooi om samen iets van onze ervaringen te delen, ieder in ons eigen proces. Dank voor de vakkundige begeleiding!

 


Janneke

Dit jaar een serie workshops in een kleine groep gevolgd bij Hillie.

Het was een bijzondere ervaring om zaken te creëren waarvan je niet wist dat je dat ergens in je had. De diverse materialen nodigden je uit om ‘wat te doen’ en je te verbazen.

Niet iets natekenen maar vanuit je kern een vrije beweging loslaten.

Tja, ik zou zeggen: ga het ervaren…!

 

 

 

Simon

Voorbeelden van werkstukken