Levenslijn

sessie

Heb je het gevoel dat je vaak tegen dezelfde problemen aanloopt? Word je geplaagd door negatieve gedachten of angsten? Sta je altijd aan en wil je meer rust? Of heb je last van terugkerende dromen of nachtmerries?

Je kan je bij Rond de Levenslijn aanmelden voor therapie of counseling.

Mijn manier van werken brengt je terug bij waar het allemaal begon en helpt je bewust te worden waar de pijn zit. Door de blokkades op te sporen en aan te raken komt levengevende energie vrij.

Jouw levenslijn heeft z’n oorsprong in het onbewuste gebied van toen je nog in de baarmoeder was, of misschien wel daarvoor. Wat is er onderweg allemaal gebeurd? Hoe heb je je als baby en als opgroeiend kind gevoeld? Wat heb je meegemaakt aan stress en angst in je omgeving? Wat heb je overgenomen van je ouders aan onverwerkt verdriet en als imprint meegedragen je verdere leven door?

De reacties op die indrukken van toen zijn je eerste afweermechanismen. Je volgt de overlevingspatronen die daardoor zijn ontstaan. Ongemerkt zijn er delen van jou achtergebleven of bevroren. Er gaat veel energie naartoe om dat in stand te houden; energie die je niet voor groei en ontwikkeling kunt inzetten. Totdat het niet meer gaat.

Je voelt van binnenuit dat het anders moet: je wilt leven! Je bent geboren om te bloeien, om aan het licht te komen. Zoals al wat leeft zich richt naar de zon, zo mag ook jij je omkeren en opengaan.

Tijdens een Levenslijnsessie ontdek je wat je gaat helpen en wat je anders kunt doen. Een op jou afgestemde werkvorm maakt duidelijk waar het knelt en wat er nodig is om te helen. Je krijgt inzichten die je meteen kunt toepassen. Het geeft je een nieuwe kijk op jezelf.

Voel je welkom in mijn praktijk of online. Als je twijfelt: bel of mail gerust om te bespreken wat bij jou past.

Een eerste Levenslijnsessie duurt ongeveer 2 uren en kost € 188,- Dit kan zowel een eenmalige, inzichtgevende sessie zijn als een opmaat naar meer.

Voor een vervolgsessie van een uur betaal je € 90,-
Het tarief voor vijf sessies* van een uur is geen € 450,-, maar € 444,-
*Wordt ineens betaald.

 

 

Ook voor kinderen is deze werkwijze helpend. Zij hebben een natuurlijke interesse voor ervaren en ontdekken waardoor er een directe ingang is.

‘Leven is geboren worden…’

Stel je het leven voor als een grote geboorte. En dat jij bent opgenomen in die onophoudelijk pulserende beweging: dan weer samentrekkend, dan weer openend. Een eindeloos spiralend systeem van leven. Daarbinnen ben je niet op jezelf aangewezen. Je wordt beïnvloed door en werkt mee met andere krachten die jij niet kunt sturen.

Als je dit tot je laat komen, besef je dat wat jij in je leven meemaakt niet op zichzelf staat. Je bent verbonden met iets dat veel groter is dan jij zelf. Er zijn invloeden voor, achter, onder en boven je. Hier draait het perspectief van ‘alles zelf moeten doen’ naar ‘ik ben deel van een groter geheel waar ik mee mag samenwerken.’

Geef je maar over aan die in- en uitademende levenskracht. In dit besef ligt tegelijk het geheim van je bestemming. Wellicht vind je hier je zielsmissie voor de tijd dat je op aarde bent…