W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Mijn naam is Hillie van der Weg, beeldend therapeut en Focusing Professional. Als eigenaar van werkplaats Rond de Levenslijn bied ik therapie, coaching en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen die emotioneel of gedragsmatig vastlopen.

Ruim twintig jaar geleden riep ik de naam Rond de Levenslijn in het leven voor mijn activiteiten op het gebied van bewustwording en innerlijke groei.

Tot die tijd werkte ik als pastor in verschillende stadswijken en was ik gefascineerd geraakt door de levensverhalen van de mensen met wie ik optrok. Wat een veerkracht en moed kwam ik tegen, zelfs midden in chaos en wanhoop. Waar kwam dat vandaan, die drang om te leven, dat verlangen naar licht?

Daar wilde ik meer van weten en meer mee doen. Zo heb ik mij ontwikkeld en bekwaamd in de contextuele en ervaringsgerichte therapie. Mijn hulpverlenerschap is ontstaan in het luisteren en aanwezig zijn bij de Ander. Daar ontdekte ik dat mijn kracht lag in het samen zoeken naar wat in het verborgene reeds aanwezig is…

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring als beeldend therapeut en is Rond de Levenslijn uitgegroeid tot een praktijk voor mensen die aan zichzelf willen werken.

Met mijn ervaring in de eclectische benadering kan ik nauwkeurig afstemmen op wat er voor deze persoon op dit moment nodig is. Daarbij is de hulpvraag van de cliënt altijd het uitgangspunt.

Als jij hulp nodig hebt en je voelt je hierdoor aangesproken neem dan contact met mij op voor een oriënterend gesprek. Op deze zoektocht loop ik graag een eindje met je mee als therapeut, coach of gids.

‘The essence of working with another person is to be present as a living being…’

Eugene T. Gendlin, founder of the Focusing approach.