In een Levenslijnsessie maak je kennis met de taal van het intuïtieve weten, de meest oorspronkelijke uitdrukkingsvorm. Je ontdekt wat je gaat helpen en wat je anders kunt doen.

We maken gebruik van beelden en symbolen die resoneren in jouw binnenste. Daardoor wordt duidelijk waar het bij jou knelt en wat er nodig is om te helen. Je krijgt inzichten die je meteen kunt toepassen. Het geeft je een nieuwe kijk op jezelf en je relaties.

Wellicht is dit het moment dat je van binnenuit voelt dat het anders moet: je wilt leven! Je bent geboren om te bloeien, om aan het licht te komen. Zoals alles wat leeft zich richt naar de zon, zo mag ook jij opengaan.

Voel je welkom in mijn praktijk of online. Je kan je hier aanmelden. Als je twijfelt: bel of mail gerust om te bespreken wat bij jou past. Op deze pagina vind je meer inhoudelijke informatie.

Een eerste Levenslijnsessie duurt circa 2 uren en kost € 188,- Dit kan zowel een eenmalige, inzichtgevende sessie zijn als een opmaat naar meer.

Voor een vervolgsessie van een uur betaal je € 90,-
Het tarief voor vijf sessies* van een uur is geen € 450,-, maar € 444,-
*Wordt ineens betaald.

Ook voor kinderen is deze werkwijze helpend. Zij hebben een natuurlijke interesse voor ervaren en ontdekken waardoor er een directe ingang is.