W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Wij hanteren de volgende tarieven:

Intake € 80,-
Therapiesessie € 80,-
Schoolbezoek € 80,-
Evaluatiegesprek € 80,-
Telefonische evaluatie (15-20 minuten) € 25,-
Verslag (op aanvraag) variabel

Voor therapie op locatie wordt (in overleg met de cliënt) een bijdrage in de reiskosten gevraagd.

Vergoedingen:

Beeldende therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve / complementaire geneeswijzen of alternatieve zorg. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Als u niet voor vergoeding in aanmerking komt kunt u de gemaakte kosten aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte. Mocht u vragen hebben over de vergoeding schroom dan niet contact met ons op te nemen. Individuele betalingsregelingen zijn bespreekbaar. Check altijd uw polisvoorwaarden zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Klik hier voor het Overzicht Vergoedingen Vaktherapie 2021

Wanneer u recht hebt op PGB kan bij de gemeente Specialistische Begeleiding worden aangevraagd.

De maandelijkse nota ontvangt u via het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Als u uw nota per post wilt ontvangen laat het ons dan weten. 

IBAN: NL49TRIO 0390 3156 13     KvK: 01161240     BTW-id: NL001207577B51

Let op: Afmelding van een afspraak minimaal 24 uur van te voren. Afmelding door ziekte ’s ochtends voor 10.00 uur. Inspreken op de voice-mail of sturen van een e-mail geldt als annulering, ook buiten kantoortijden.

Bij niet tijdige afmelding wordt het consult in rekening gebracht.