W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Wij hanteren de volgende tarieven:

 

Intake
€ 70,-
Therapiesessie
€ 70,-
Schoolbezoek
€ 70,-
Evaluatiegesprek
€ 70,-
Telefonische evaluatie (15-20 minuten)
€ 20,-
Verslag (op aanvraag)
variabel

 

 

Beeldende therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve / complementaire geneeswijzen of alternatieve zorg. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Als u niet voor vergoeding in aanmerking komt kunt u de gemaakte kosten aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte. Mocht u vragen hebben over de vergoeding schroom dan niet contact met ons op te nemen. Individuele betalingsregelingen zijn bespreekbaar.

Klik hier voor het Overzicht Vergoedingen Vaktherapie 2018

Wanneer u recht hebt op PGB kan bij de gemeente Specialistische Begeleiding worden aangevraagd. Rond de Levenslijn heeft een raamovereenkomst met de gemeente Tytsjerksteradiel voor complementaire jeugdhulp en individuele contracten met omliggende gemeenten.

De maandelijkse nota ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres. Als u uw nota per post wilt ontvangen laat het ons dan weten.

Let op: Afmelding van een afspraak minimaal 24 uur van te voren. Afmelding door ziekte ’s ochtends voor 10.00 uur. Inspreken op de voice-mail of sturen van een e-mail geldt als annulering, ook buiten kantoortijden.

Bij niet tijdige afmelding wordt het consult in rekening gebracht. Dit wordt niet vergoed door de verzekeraar.