W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Wij hanteren de volgende tarieven:

Intake € 70,-
Therapiesessie € 70,-
Schoolbezoek € 70,-
Evaluatiegesprek € 70,-
Telefonische evaluatie (15-20 minuten) € 20,-
Verslag (op aanvraag) variabel

 

Beeldende therapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve / complementaire geneeswijzen of alternatieve zorg. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Als u niet voor vergoeding in aanmerking komt kunt u de gemaakte kosten aftrekken als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte. Mocht u vragen hebben over de vergoeding schroom dan niet contact met ons op te nemen. Individuele betalingsregelingen zijn bespreekbaar.

Klik hier voor het Overzicht Vergoedingen Vaktherapie 2019

Wanneer u recht hebt op PGB kan bij de gemeente Specialistische Begeleiding worden aangevraagd. Rond de Levenslijn heeft een raamovereenkomst met de gemeente Tytsjerksteradiel voor complementaire jeugdhulp.

De maandelijkse nota ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres. Als u uw nota per post wilt ontvangen laat het ons dan weten.

Let op: Afmelding van een afspraak minimaal 24 uur van te voren. Afmelding door ziekte ’s ochtends voor 10.00 uur. Inspreken op de voice-mail of sturen van een e-mail geldt als annulering, ook buiten kantoortijden.

Bij niet tijdige afmelding wordt het consult in rekening gebracht.