Rond de Levenslijn krijgt weer de naam en de omschrijving waar het 20 jaar geleden allemaal mee begon:

Rond de Levenslijn, werkplaats voor beeldtaal en symboliek

Vanaf zomer 2022 zal de focus van Rond de Levenslijn gericht zijn op bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

De laatste jaren kwamen er steeds meer volwassenen met de vraag om hulp en begeleiding. Naast het geven van therapie aan kinderen ontwikkelde ik gaandeweg een eigen aanpak en stijl voor deze nieuwe doelgroep. Zelf zie ik dit als een natuurlijk proces dat aansluit bij mijn persoonlijke interesses en mijn eigen rijping.

Toch wil ik mijn opgebouwde expertise en jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen (en hun ouders) niet aan de kant schuiven. Ik ga er vanuit dat al deze verschillende aandachtsgebieden geïntegreerd zullen worden in mijn nieuwe aanbod. Alles wat je in je leven ontwikkeld hebt, alles wat je gevormd heeft tot wie je nu bent, dat neem je immers mee naar de volgende trede op de trap. Het is voor mij alleen nog even zoeken naar de juiste kaders om een en ander gestalte te geven.

Er is een diepgaande bezinning en reflectie vooraf gegaan aan deze verschuiving. Hoe dan ook: het geeft ruimte en voldoening om het zo te doen. Om vrij te worden van opgelegde formats en eigen accenten te mogen leggen.

Ik verheug me enorm op de nieuwe fase!

22 Mei 2022