W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Rond de Levenslijn krijgt weer de naam en de omschrijving waar het 20 jaar geleden allemaal mee begon:

Rond de Levenslijn, werkplaats voor beeldtaal en symboliek

Vanaf mei 2022 zal  de focus van Rond de Levenslijn gericht zijn op bewustwording en persoonlijke groei van volwassenen.

De laatste jaren is het accent in de praktijk steeds meer komen te liggen op het begeleiden van volwassenen en minder op het geven van therapie aan kinderen. Sinds begin dit jaar zijn er dan ook geen nieuwe therapietrajecten voor kinderen meer opgestart. De laatste lopende trajecten worden voor de zomer afgerond. Zelf zie ik deze ontwikkeling als een natuurlijk proces. Een transformatie die onmiskenbaar gerelateerd is aan mijn eigen ontwikkeling.

Het geeft ruimte en voldoening om vrij te worden van opgelegde formats en me toe te leggen op zingeving en transpersoonlijke ontwikkeling. Niet dat ik deze omslag een, twee, drie gemaakt heb; er is een diepgaand proces van bezinning en reflectie aan vooraf gegaan. Hoe dan ook: ik ben opgelucht dat ik de stap genomen heb; het voelt passend om het zo te doen. Ik verheug me enorm op deze nieuwe fase!